Tuesday, September 29, 2009

ROCKTIVAL OPEN AIR (TURKEY) 10/10/09


Ugh..The promoters of the ROCKTIVAL OPEN AIR in TURKEY (10/10/09) have sent us this update, and um, it's not in ENGLISH, it's in TURKISH as the festival shall feature BELPHEGOR, DESTRUCTION, DECIMATION more details to follow. FROM ROCKTIVAL MYSPACE: Rocktival Open Air 10 Ekim Cumartesi günü ODTÜ mezunlar derneği vişnelik tesislerinde yapılacak, yurt dışı grupları Destruction ve Belphegor olacaktır. Blood Red Throne grubunun aynı gün bir başka konseri olduğu için rocktivalde yer alamayacaktır , şuana kadar açıkladığımız yerli gruplarımızdan da istemesekte birkaç grubu elemek durumundaydık. Festivalin yurt dışı kadrosundaki iki isim dışında birçok yerli grubumuz rocktivalde sahne alacaktır.

Festivalin iptal olup olmayacağı hakkında merak edilenler;
Rocktival'e sayılı günler kaldı, birçok maddi sıkıntı ve bizi maddi açıdan destekleyen bir sponsorumuz olmadığı için tamamen kendi bütçemizle hareket etmek durumundaydık. Birçok kişinin internet ortamından ve başka kanallar yoluyla "festival yatar, festival iptal olacak, gruplar gelmeyecek ve sahne almayacak" gibi söylemleri bizi üzmektedir. Bütün bunların aksine Rocktival 10 Ekim Cumartesi günü yapılacaktır, yerli ve yabancı gruplarımız eksiksiz bir şekilde sahnedeki yerlerini alacaklardır. Sizlerin desteğiyle Rocktival bu yıl ve bundan sonra devam edecektir. Organizasyon olarak her ne durumda olursak olalım ROA 2009 olarak bu yıl festivalimizi gerçekleştireceğiz. Bizim amacımız ankara da bir gelenek yaratıp, her yıl aynı tatta festival ve konserler yaratma çabası değil, yaptığımız işler ile birtakım yenilikler yaratmaktır.

Genel grup kadrosu hakkında merak edilenler;
Festivalin tek gün indirilmesinden dolayı birkaç yerli grubumuz festivalde sahne alamayacaktır. Bizden açıklama gelmediği için birçok kişi yanlış şekilde duyumlar almış bulunmakta. Festivalde sadece ankaralı grupların yer alacağı, istanbul'lu ve diğer şehirlerden katılacak olan grupların festivalde yer almayacağı haberi kesinlikle doğru değildir. Festivalde yer alacak yerli gruplardan bazıları; Suicide - Moribund Oblivion -Decimation - Black Omen - Decaying Purity - Sabhankra. Bu grupların dışında birkaç ekleme daha yapılacaktır.

Rocktival özel basım biletleri ve Biletix hakkında merak edilenler;
Birkaç hafta öncesinden birçok yere biletlerimizi bıraktık, 10 ekim - 11 ekim ve kombine biletleri satımına başlanmıştı, festivali tek güne indirme kararı aldığımız zaman piyasadaki dağıtımını yaptığımız 11 ekim ve kombine biletleri geri çektik. Birçok kişi bilet almaya gittiği zaman festivalin tek gün yapılacağı haberini aldı, bizim açıklamalarımızın gecikmesinin sebebi bazı şeyleri eksik veya yanlış olmaması için, vereceğimiz bilgilerin kesinlik taşıması ve insanların güvenlerinin sarsırlmaması adına bu zamanda yapılmaktadır. Biletix'den biletlerimiz pazartesi günü (28Eylül) akşam üzeri çıkacaktır en geç salı günü rocktival biletlerini biletix'den alabilirsiniz.
10 Ekim Cumartesi Rocktival Open Air Festival

Bilet: 35 TL

Aşağıdaki satış noktalarından biletlerinizi alabilirsiniz

Bilet Satış Noktaları:

-ZID MÜZİK
Atatürk Bulvarı, Kök Çarşısı 2.kat 121-148 Kızılay

-HAYRİ PLAK
Kızılay Karanfil Sokak

-SINNER'S ART & RED POINT
Kızılırmak Sokak 29/B Kızılay

-ALWAYS ROCK BAR
İnkılap Sokak İnkılap Apt. No:5/11 Kızılay

- NEDJIMA
Selanik 2. Sokak 78/A Kızılay

- NEDJIMA II
Konur Sok. 11/1 Kızılay


- Rocktival Open Air 10 Ekim günü saat 12.00 da başlayacaktır.
- Festival her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir.
- Konser düzeni ayaktadır.
- Organizasyon firması organizasyonun programında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
- Organizasyon firması uygun bulmadığı kişileri festival alanından uzaklaştırma hakkına sahiptir.
- Etkinlik mekanına profesyonel kamera, fotoğraf makinesi, ses kayıt cihazı v.b. sokmak yasaktır
- Etkilik alanına reçete ile kanıtlanmadıkça, tüm ilaçlar ve ilaç kapsamında olanların sokulması yasaktır.
- Etkinlik alanına yiyecek-içecek ve alkol içeren her türlü maddelerin festival alanına sokulması yasaktır.

Festival Bilgisi:

Rocktival Open Air Festival 10 Ekim Tarihinde Ankara ODTÜ Mezunlar Derneği Vişnelik Tesislerinde Gerçekleşecektir. Avusturyalı Blackened Death Metal Grubu "Belphegor" 9 Ekimde Nuclear Blast Records Firması tarafından Avrupada Satışa Sunulacak "Walpurgis Rites - Hexenwahn" Albümü Sonrası İlk defa Rocktival Open Air Festivalde Sahne Alacaktır. Efsane Alman Thrash Metal Grubu "Destruction" Olağanüstü Performanslarıyla Rocktival Open Air Festival Sahnesinde.

Festivalde 18 Yaş Sınırı Yoktur !
Thanks-Stay Metal, Stay Brutal-\m/ -l-