Tuesday, January 14, 2014

BRUTAL ASSAULT 2014 8/6-9/2014 JOSEFOV, CZECH REPUBLIC @ THE FORTRESS CONFIRM: ARCHITECTS, SUFFOCATION, CHTHONIC, STRIFE, KRAKOW, CRIPPER



Promoters for BRUTAL ASSAULT 2014, set to take place 8/6-9/2014 JOSEFOV, CZECH REPUBLIC @ THE FORTRESS have confirmed ARCHITECTS, SUFFOCATION,  CHTHONIC, STRIFE, KRAKOW, CRIPPER  and more extreme metal bands.


Promoters for BRUTAL ASSAULT 2014 have also confirmed AMON AMARTH, GORGUTS, DEVIN TOWNSEND, IN MOURNING, INQUISITION, MY DYING BRIDE, OBITUARY, NERVECELL, UNLEASHED, REPULSION, CHURCH OF PUNGENT STENCH, PYREXIA, UNLEASHED, IMPALED NAZARENE, CHILDREN OF BODOM, THE AGONIST, JESU  and many more extreme metal bands.






FROM BRUTAL ASSAULT 2014 PROMOTERS:


New confirmed bands: ARCHITECTS, Suffocation, Chthonic, Strife, Krakow, Cripper
www.brutalassault.cz


Brutal Assault confirms six new bands

Hello BA fans! Today we are back with six newly confirmed bands. Here we go, Brutal Assault announces British metalcore band ARCHITECTS, American brutal/death metallers SUFFOCATION, Taiwanese black metal band CHTHONIC, German thrash metallers CRIPPER, Norwegian stoner metal band KRAKOW and American metalcore band STRIFE. More bands coming soon.



Brutal Assault povrzuje šest nových kapel

Dnes vám naservírujeme hned šestici nově potvrzených kapel, které se představí toto léto v josefovské pevnosti.
První z nich je přední britská formace ARCHITECTS, jež se dlouhodobě řadí mezi několik málo kapel, které jsou na přesycené metalcoreové scéně dlouhodobou zárukou kvality a nestandardních postupů. Na březen tohoto roku je připraveno vydání nové desky s názvem „Lost Forever//Lost Together“.
Dalším zásekem se stávají strážci brutal/death metalového plamene SUFFOCATION. Kapela, která přes dvacet let dokazuje, že i tak extrémní odnož hudby jako je brutal death metal může být naprosto samostatným a svébytným stylem, letos vyrukovala s tradičně vynikající nahrávakou „Pinnacle of Bedlam“. Letos se bude jednat o vůbec provní tuzemský koncert k nové desce s Frankem u mikrofonu.
Jméno taiwanské kapely CHTHONIC pro někoho může znít poněkud exoticky, ale minimálně pro blackmetalové příznivce žádnou neznámou není. Nedávno excelovali na evropském turné po boku Satyricon a svůj rostoucí věhlas budou chtít povrdit i v létě na BA.
Německá thrashmetalová scéna již dala světu nejednu zajímavou kapelu a hannoverská formace CRIPPER se může hrdě řadit mezi ně. V čele se zpěvačkou Brittou Görtz brázdí thrashové vody již od roku 2005 a mají za sebou tři dlouhohrající desky.
Norská kapela KRAKOW je zajisté známá příznivcům stoner metalu, neboť představuje poměrně známé jméno nejenom na severské scéně.
Dnešním posledním přírůstkem je americká metalcoreová smečka STRIFE, jež se řadí mezi zavedené a uznávané pojmy zejména mezi straight edge/HC komunitou.


Share as fuck! 

Thanks-Stay Metal, Stay Brutal-\m/ -l-