Monday, February 24, 2014

BRUTAL ASSAULT 2014 8/6-9/2014 JOSEFOV, CZECH REPUBLIC @ THE FORTRESS CONFIRM: SOILWORK, CHURCH OF MISERY, OKKULTOKRATI

Promoters for BRUTAL ASSAULT 2014 set to take place 8/6-9/2014 JOSEFOV, CZECH REPUBLIC @ THE FORTRESS have confirmed SOILWORK, CHURCH OF MISERY, OKKULTOKRATI. 



Promoters for BRUTAL ASSAULT 2014 AMON AMARTH have also confirmed Gorguts, DEVIN TOWNSEND, In Mourning, the Inquisition, MY DYING BRIDE, OBITUARY, Nervecell, UNLEASHED, Repulsion, CHURCH Of Pungent Stench, Pyrexia, UNLEASHED, IMPALED NAZARENE, CHILDREN OF BODOM, THE agonist, JESU, ARCHITECTS, SUFFOCATION, chthonic, Strife, KRAKOW, Cripper and more extreme metal bands.






FROM BRUTAL ASSAULT 2014:
New confirmed bands: SOILWORK, Church Of Misery, Okkultokrati
www.brutalassault.cz

SOILWORK, CHURCH OF MISERY and OKKULTOKRATI heading to BA!

Swedish melodic metal maestros SOILWORK with great new album „The Living Infinite“ are heading to Brutal Assault 2014! Another confirmed bands for today are Japanese CHURCH OF MISERY (doom/psychedelic metal) and Norwegian OKKULTOKRATI (black/sludge/HC/metal).

SOILWORK, CHURCH OF MISERY a OKKULTOKRATI míří na BA

SOILWORK – kapela s pověstí dříčů, workoholiků a muzikantů sehraných jako hodinky, kteří na pódiu pokaždé odevzdají duši. Vyznavači klasické skandinávské metalové školy a zároveň společně The Haunted a Darkane spolutvůrci neo-thrashové vlny z konce devadesátých let. Rychlost, s jakou dokázali vychrlit pět kvalitativně vyrovnaných nahrávek, počínaje „Steelbath Suicide“ (1998) a konče „Figure Number Five“ (2003), dodnes vyráží dech, svědčí o obrovské vůli i kreativitě a na současné metalové scéně prakticky nemá obdoby, alespoň v této „váhové kategorii“.
Po krátkém tvůrčím útlumu přišli v minulém roce s vynikající deskou „The Living Infinite“, na které opět potvrzují svůj hvězdný status.

CHURCH OF MISERY jsou japonskou kapelou, která svou hudbou stylově odkazuje kamsi do ranné éry Black Sabbath a psychedelického rocku, to vše s obsesí v sériových vrazích a krvavých vraždách. Jistě uznáte, že japonský doom metal na BA nevidíme každý rok a proto byste si jejich vystoupení neměli nechat ujít. Jako hudební ochutnávku zkuste například jejich poslední nahrávku „Thy Kingdom Scum“.

OKKULTOKRATI jsou společně s Blackest Woods a Haust členy proslulé norské trojice zvané „Black Hole Crew“, kterou spojuje hudební náklonnost k „nablacklému“ sludge/HC metalu. Na kontě mají kromě řady EP a splitek také dvě dlouhohrající desky „No Light For Mass“ a „Snakereigns“.

Share as fuck! 


Thanks-Stay Metal, Stay Brutal-\m/ -l-