Saturday, September 30, 2023

CUTTERRED FLESH: ANNOUNCE NEW DRUMMER, POST NEW TRACK "THE SYMPTOMS OF PARASITE"


 Czech Republic brutal death metal warriors CUTTERRED FLESH have announced new drummer JAKUB BAYER and have posted "THE SYMPTOMS OF PARASITE", a new track unleashed 9/29/2023 via TRANSCENDING OBSCURITY RECORDS.

 

 

 CUTTERRED FLESH unleashed "SHARING IS CARING",  unleashed 12/3/2021 via TRANSCENDING OBSCURITY RECORDS.

 

 

 

FROM CUTTERRED FLESH:

 

NEW DRUMMER ANNOUNCEMENT!!!
We would like to inform you that after several years, our drummer František Drážďanský Frantic Dý is leaving us. His departure is in a friendly atmosphere by mutual agreement. We would like to thank him very much for his time in the band, and we are happy to remain good friends. At the same time, we welcome a new member of Cutterred Flesh, who will take over the drum kit. He is a highly talented drummer named Jakub Bayer! Here you can listen to how he rocked our latest track.
We look forward to future concerts together, and believe it's going to be a wild ride!
ZMĚNA NA POSTU BUBENÍKA
Rádi bychom Vám oznámili, že nás po několika letech opouští náš bubeník František Drážďanský. Jeho odchod je v přátelské atmosféře po vzájemné dohodě. Tímto mu moc děkujeme za jeho působení v kapele a jsme rádi, že zůstáváme i nadále dobrými přáteli. Zároveň tímto vítáme nového člena Cutterred Flesh, který se chopí bicí soupravy. Je jím velice talentovaný bubeník Jakub Bayer! Zde si můžete poslechnout jak namlátil naši poslední pecku.
Společně se těšíme na další koncerty a věřte, že to bude jízda!

  VIDEO BELOW:CUTTERRED FLESH: NEW TRACK "THE SYMPTOMS OF PARASITE"  (VIA YOU TUBE, COURTESY OF TRANSCENDING OBSCURITY RECORDS): 

 

 

 

 

 

Thanks-Stay Metal, Stay Brutal-\m/ -l-