Saturday, May 18, 2013

NOVEMBER TO DISMEMBER FESTIVAL 2013 11/29-30, 2013 BUCURESTI, ROMANIA CONFIRM: AHAB, Hail of Bullets, Impaled Nazarene, Solace of Requiem, Feto in Fetus, Infest

Promoters for NOVEMBER TO DISMEMBER FESTIVAL 2013, set to take place 11/29-30, 2013 BUCURESTI, ROMANIA venue TBA have confirmed AHAB, Hail of Bullets, Impaled Nazarene, Solace of Requiem, Feto in Fetus, Infest and more extreme metal acts.


FROM NOVEMBER TO DISMEMBER FESTIVAL 2013:
NOVEMBER TO DISMEMBER METAL FEST: Hail of Bullets (Olanda), Impaled Nazarene (Finlanda), Solace of Requiem (USA), Feto in Fetus (Polonia), Infest (Serbia) + inca 15 trupe 29-30 NOIEMBRIE 2013 BUCURESTI, ROMANIA.

November to Dismember Metal Fest este noul si cel mai important efort pe care doua agentii din Romania, cu traditie in organizarea celor mai extreme concerte autohtone, Axa Valaha Productions si Ribcage Booking, il fac pentru scena din Romania. Fara a abuza de acest concept, Axa Valaha Productions si Ribcage Booking au hotarat sa ofere publicului romanesc amator de cele mai salbatice tendinte si curente din creuzetul metalului infernal, prima editie a festivalului November to Dismember, care isi propune sa adune pe aceeasi scena cat mai multe nume importante ale scenei metal europene si nu numai. Editia de debut va include mai multe trupe headliner, de asemenea un numar important de trupe undeground autohtone sau straine vor completa afisul din acest an, pentru ceea ce se imagineaza a fi cel mai extrem si divers festival care se va desfasura in Romania, respectand in acelasi timp traditia festivalurilor majore ale ultimelor decade, care nu ezita sa puna alaturi thrash metal, death metal, grindcore sau black metal, fara a uita de doom, stoner metal sau metal experimental.

November to Dismember Metal Fest se va desfasura la Bucuresti, in ultimul weekend al lunii noiembrie 2013, locatia finala a acestui eveniment urmand a fi anuntata in curand. Pretul abonamentelor si al biletelor pe zile va fi anuntat in cel mai scurt timp, de asemenea, in premiera in Romania, November to Dismember Metal Fest va oferi spectatorilor din alte orase sau din alte tari posibilitatea unui pachet complet, care va include abonament la festival / cazare la hotel / transfer la si de la locul festivalului la hotel, plus alte bonusuri. Mai multe informatii in curand.

Primii doi headlineri, confirmati pentru editia din acest an a November to Dismember Metal Fest, reprezinta doua nume importante ale scenei metal europe. Daca IMPALED NAZARENE reprezinta una dintre titulaturile cult ale scenei metal finlandeze de peste douazeci de ani, HAIL OF BULLETS este in acest moment cel mai important super-grup olandez afiliat death metalului de factura old school, ambele trupe confirmand deja prezenta pe scena November to Dismember Metal Fest in 2013. Mai multe trupe, pana la totalul de douazeci de nume autohtone si straine, vor fi anuntate progresiv, la fiecare doua saptamani.

HAIL OF BULLETS, cvintetul olandez din Rotterdam, aduna in componenta cinci dintre cei mai importanti muzicieni batavi, astfel doi membri ai trupei Asphyx, pe care fanii romani i-au putut vedea la lucru anul trecut, vocalistul Martin Van Drunen si chitaristul Paul Baayens, alaturi de legendarul drummer Ed Warby de la Gorefest, de chitaristul Stephan Gebedi si si de bassistul Theo Van Eekelen de la Thanatos si Houwitser vor ajunge in premiera la Bucuresti, Romania fiind singura tara din Europa de Est unde Hail of Bullets isi va prezenta oficial noul album, ce va fi lansat la inceputul toamnei 2013, pe filiera Metal Blade, dupa ce precedentele trei release-uri au avut parte de reactii incredibile in presa de profil, cel de-al doilea album de studio «On Divine Winds» fiind declarat albumul lunii sau albumul anului de reviste prestigioase ca Terrorizer, Rock Hard sau Legacy. Hail of Bullets a concertat in cadrul celor mai importante festivaluri europene, Hellfest, Waken, Party San, Summer Breeze sau Brutal Assault, de asemenea au concertat in premiera in Statele Unite ale Americii, in cadrul Maryland Deathfest. Hail of Bullets vor fi live la Bucuresti pe 30 noiembrie 2013, pentru o portie sanatoasa de old school death metal, in maniera Autopsy, Bolt Thrower sau Massacre. www.hailofbullets.com /
Hail of Bullets video: http://www.youtube.com/watch?v=kA3thya_gRs

IMPALED NAZARENE, finlandezii atomici care in 2011 au anulat in ultimul moment cele trei concerte din Romania, au decis sa ajunga totusi in Bucuresti pentru un concert exclusiv in cadrul November to Dismember Metal Fest. Trupa care este considerata alaturi de Beherit inventatoarea black metalului made in Finland, dar care de asemenea l-a inclus la un moment dat in componenta pe Alexi Laiho de la Children of Bodom, va ajunge intr-un final la Bucuresti, dupa aproape douazeci si cinci de ani de activitate si zece albume de studio, multe dintre ele extrem de cunoscute, cu o lirica vulgara si intotdeauna controversata. Acuzati simultan sau separat de satanism, nationalism exacerbat sau neonazism, dar fara a se asocia direct cu nici unul dintre curente, Impaled Nazarene ramane pentru totdeauna in galeria trupelor cult, de deschizatori de drumuri, fixand pentru eternitate Finlanda pe harta extremismului muzical si generand astfel institutionalizarea curentului in mai multe focare principale, sub caciula metalului nuclear, fie ca se cheama grindcore, punk sau black metal. www.campnazarene.com
Impaled Nazarene video: http://www.youtube.com/watch?v=8sF1jUWMwsU

Daca death thrasherii sarbi de la INFEST sunt deja niste obisnuiti ai scenelor autohtone, ei concertand intens in ultimele cinsprezece luni in Romania, atat in cadrul unui turneu alaturi de conationalii de la The Stone, dar si in deschiderea concertului Absu sau in cadrul Romanian Thrash Metal Fest, americanii de la SOLACE OF REQUIEM propun un brutal death metal alambicat, tehnic si condimentat cu diverse influente, de la black metal la doom sau jazz, iar cvartetul polonez de la FETO IN FETUS este influentat decisiv de brutal death metal si grindcore, un amestec infernal de rapiditate, urlete neinteligibile si mult groove, in premiera in Romania.



Thanks-Stay Metal, Stay Brutal-\m/ -l-